З'явилася нова інформація щодо можливих планів Росії на Донбас.

Експерти сходяться на думці, що на даний момент власті Росії не розглядають реалізацію сценарію "повномасштабного вторгнення" в Україну. Проте є ймовірність проведення ряду обмежених військових операцій російськими угрупованнями. Про це пише "Апостроф".

аналітики розповіли, чого чекати від Путіна, фото: Українська правда

Очікується, що таке може спостерігатися на окупованих територіях, де можуть виникати нові провокації. Для пояснення, Росією було вже роздано близько 600 тисяч паспортів і тепер вона може вторгнутися на схід країни нібито з метою "захисту російських громадян".

Це може спричинити за собою локальну наступальну операцію з розширення території ЛНР / ДНР в межах адмінкордонів Луганщини та Донеччини. Однак тим самим, як відзначають аналітики, Росія визнає свою роль в бойових діях.


До слова, зараз на Донбасі ситуація тільки загострилася на тлі заяви проросійських терористів про нібито плани українських військових почати наступальну операцію на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях. Але всі новини про це є суцільним фейком, про що заявили в Службі безпеки України.

Також у відомстві додали, що все, що відбувається - це черговий виток гібридної війни проти України. Однак усіх просять не панікувати і зберігати спокій, адже Україна готова своєчасно реагувати на будь-які сценарії дестабілізації.

Раніше "Hyser" писав про те, що з Донбасу терміново евакуюють людей.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, що пишуть про українську армію за кордоном.

Нагадуємо, що експерти розповіли, чи правда, що Путін вистрілить по Києву ракетами.