Українців попередили про вплив геомагнітних бур.

Експерти назвали найнебезпечніші дати цього місяця, в які слід себе поберегти. Справа в тому, що магнітні бурі дуже позначаються на самопочутті і деякі люди в ці дні можуть відчувати нездужання і слабкість. Про це пише "УНІАН".


Фахівці прогнозують невелику сонячну активність у неділю, 20 лютого. Однак через день очікується більш тривала магнітна буря - з 22 по 24 лютого. При цьому найвідчутнішою буде сонячна активність 23 лютого.

Не тільки в цьому місяці, але і в березні очікуються бурі. За попередніми даними, вони будуть 3, 4, 11 і 12 числа. Але ще все може змінитися.


Варто відзначити, що найчастіше магнітні бурі негативно позначаються на самопочутті літніх людей, вагітних і на тих, хто страждає від хронічних хвороб. У них під час сонячної активності можуть спостерігатися: головний біль, запаморочення, нудота, біль у спині та попереку, підвищений артеріальний тиск, втома, безсоння або сонливість, загострення хронічних захворювань.

Однак якщо дотримуватися правил здорового способу життя в небезпечні дати, то є шанс мінімізувати вплив на вас магнітних бур. Так, лікарі не рекомендують вживати жирну, гостру і смажену їжу. Замість цього в раціоні повинні переважати овочі і риба.

Крім того, не завадять прогулянки на свіжому повітрі, контрастний душ, хороший сон. Від вживання алкоголю, сигарет, кави та енергетиків теж варто відмовитися. Замініть їх зеленим чаєм.

Раніше "Hyser" писав про те, що астрономи знайшли найстарішу чорну діру у Всесвіті.

Також наш портал повідомляв, що до Землі летить величезний астероїд.

Нагадуємо, що жителі Землі фіксували унікальне явище, яке увійде в історію.