Ніхто і не посперечається, що в кожній людині є темний і світлий початок. Однак астрологи вважають, що є певні знаки Зодіаку, в яких агресії набагато більше ніж доброти і світла.

Детальніше про це інформує сайт газети Факти і коментарі.

Овен

Стихія Овнів вогонь. Вони звикли дуже сильно довіряють людям і це є їх слабкою стороною. А тому будь-яку зраду Овни сприймають дуже агресивно, а тому готові мстити і впиватися стражданнями іншого. До слова, вони мстять не тільки морально, а й фізично. Тому в сім'ях, де є Овен, дуже часто відбуваються побутові конфлікти і сімейні бійки. Зрідка Овни можуть піти на зворотну і зробити вигляд, що пробачили кривдники. Але і в цьому буде підступний умисел, який після може зіграти поганий жарт з кривдником.

Близнюки

Представники цього знака є дуже товариськими і доброзичливими. Практично завжди вони будуть в центрі уваги. При цьому, у великій компанії можуть легко і просто вивідати необхідну їм інформацію про кожного з присутніх. Близнюки також швидко "перевзуваються" в своєму ставленні до людини. Ще вчора вони вас любили, а завтра «охолонуть» і будуть ненавидіти. Ще таким людям характерний нарцисизм.

Лев

Леви є дуже зацикленими на собі особистостями, їм потрібно завжди підтверджувати свою перевагу, і дуже часто вони роблять це за чужий рахунок. Такі люди мають величезну лють, яка здатна знищувати все прекрасне у відносинах з іншими. Леви можуть зненавидіти іншу людину на рівному місці, і жити з цією ненавистю все життя.

Скорпіон

Дуже ревниві і злопам'ятні, вперті і підступні, а також дуже жорстокі до інших. Вони не прощають зради іншим, хоча самі можуть змінювати. Власники. Такі люди можуть вивернути душу іншій людині, зробити боляче. І коли буде здаватися, що біда минула і все спокійно – ударяти ще раз і сильніше.

Козеріг

Самі бездушні знаки Зодіаку. Мають почуття холодного розрахунку, обожнюють владу і часто пригнічують людей. Якщо поруч виявляється сильна людина, вони будуть поступово і розмірено "ламати" її, поки не зроблять слабкою. Однак нічого з цього не буде робитися за спиною, Козероги не пліткарі і не інтриганти.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі показали найстрашніший російський підводний човен.

Нагадуємо, що у Львові у дитини дістали великого хробака з ока.

Також портал Hyser інформував, що у Чорнобилі знайшли притулок відлюдника.