Зимова Олімпіада 2022 року плавно підходить до свого завершення. Вже завтра, 20 лютого, останній день змагань, який дозволить кожній країні підбити підсумки своїх перемог і поразок.

Росія, як і всі в колишні роки, показала дуже хороші результати. Однак не обійшлося і без скандалів. Спочатку стався допінговий скандал з фігуристкою Камілою Валієвою, який вийшло вирішити з мінімальними втратами, і фігуристка посіла 4 місце.

Але ось після цього розгорівся куди сильніший скандал навколо російської фігуристки Олександри Трусової, яка закотила істерику просто на льоду. Дівчина дуже добре виступила в довільній програмі, проте посіла всього друге місце. І це незважаючи на те, що фігуристка побила світовий рекорд, зробивши 5 четвертних стрибків, що є неймовірно складним елементом у фігурному катанні.

Після оголошення результатів, дівчина не змогла стримати емоції, і почала ридати і кричати на своїх тренерів. Трусова сказала, що "ненавидить цей спорт", і "більше ніколи в житті не вийде на лід".

Відео з виступом у довільній програмі Олександри Трусової дивіться нижче:

У підсумку, Олександра Трусова вийшла на церемонію нагородження, і виглядала досить щасливою.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі продовжує набирати обертів скандал з перемогою Аліни Паш на українському Нацвідборі на "Євробачення-2022".

Нагадуємо, що старша дочка Віри Брежнєвої показала соковиті фото в купальнику.

Також портал Hyser інформував, що співачка Даша Астаф'єва сходила в спортзал і показала, що змушує її надмірно потіти.

Тим часом, син зірки "Дизель-шоу" Єгора Крутоголова потрапив у ДТП.