Останні кілька тижнів об'єднали українців як ніколи раніше. Люди не хочуть війни, люди бояться за себе і за своїх близьких. І ніхто не знає, що чекає нас завтра. І щоб будь-яка подія не застала нас зненацька, необхідно розробити сценарії, які допоможуть нам вижити.

Наприклад, в Київпастрансі вже придумали, як буде працювати метро, в разі вторгнення Російської Федерації.

Про це інформує Апостроф, посилаючись на заяву директора департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Романа Ткачука.

Чиновник стверджує, що, якщо бойові дії йдуть дійдуть до Києва, в місті буде проведена екстрена евакуація населення. Однак працівники критичної інфраструктури і далі працюватимуть на своїх місцях. Це ж стосується роботи наземного і підземного транспорту.

Якщо ситуація вийде з-під контролю і в районі Києва будуть вестися бойові дії, київський метрополітен буде працювати близько 6 годин на добу: 3 години вранці і 3 ввечері. Весь інший час метро буде служити укриттям для людей.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що на Донбасі почали масово евакуювати людей на територію Ростовської області.

Нагадуємо, що розвідка США інформує, що Росія хоче використовувати хімічну зброю у війні з Україною.

Також портал Hyser інформував, що у мережі показали нову схему вторгнення Російської Федерації на територію України.

Тим часом, у мережі показали, як виглядала перша красуня КДБ, яка спокушала іностранних дипломатів і змушувала їх шпигувати на благо СРСР.

Варто відзначити, російська телеведуча Ксенія Собчак, яка позиціонувала себе як опозиційного політика, раптово підтримала політику Володимира Путіна щодо України.