У сучасній морській війні підводні човни-один з найсерйозніших інструментів

Атомні підводні човни - одні з найпотужніших і засекречених кораблів у флотах усіх країн світу. YouTube-канал "TOK" опублікував ролик, в якому розказано, як влаштована одна з найбільших російських субмарин — стратегічний атомний підводний човен "Карелія".

160-метровим підводним човном управляє екіпаж з 137 осіб. Її стратегічний статус обумовлений наявністю 16 міжконтинентальних балістичних ракет, які здатні вражати цілі наземні цілі. Крім ракет на" Карелії " знаходиться торпедна зброя. 12 торпед при попаданні здатні вибух розламати надводні кораблі навпіл.

У рух корабель приводять два ядерні реактори. З радіаційною безпекою все в порядку, проте деякі її відсіки заборонено відвідувати без спеціального костюма радіаційної безпеки.

Найнебезпечнішим на підводному човні командир корабля вважає пожежу. Його небезпека полягає в замкнутості корабля. У таких ситуаціях покладається спливання в надводне положення, однак це неможливо зробити, наприклад, якщо корабель оточений судами противника. Ніхто не має право просто залишати аварійний відсік. Матроси постійно відпрацьовують дії на випадок виникнення пожежі.

Метою для підводного човна є абсолютно кожен корабель, який потрапляє в поле зору, навіть якщо звичайний круїзний лайнер, він буде класифікувати як мета. Вражати цю мету, звичайно, не обов'язково, проте відповідно до цього статусу екіпаж "Карелії" вживає заходів для того щоб обійти корабель.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилася добірка конфузів російської армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Тихому океані виявили хвилю вбивцю.

Також "Hyser" писав, що на Землю обрушилася потужна магнітна буря.