Анастасія Волочкова заінтригувала шанувальників новиною про новий роман. Не встигли хейтери до кінця обговорити її попередні відносини з банщиком Сергієм Кузнєцовим, як танцівниця підкинула їм нову тему.

Так, одіозна балерина опублікувала кадри проведення часу з черговим бойфрендом. Але у звичній для себе манері, позбавила фанатів можливості розглянути його обличчя.

Гості її мікроблога побачили масивну спину її нового шанувальника і припустили, що чоловік може бути пов'язаний зі спортом. Що стосується Анастасії Волочкової, то вона розтягнулася у вертикальному шпагаті і продемонструвала, що відкрита для нових почуттів і відчуттів.

Інтернет-користувачі в коментарях до публікації проявили креативність і придумали масу оригінальних характеристик балерині. Обговорили вони і її насичене особисте життя, яке "б'є ключем" за нормами пристойності і здоровому глузду. Втім, сама Волочкова вважає, що заздрісники не можуть вплинути на її внутрішню гармонію і запевняє, що нескінченно щаслива жити в такому ритмі.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українська актриса Ольга Сумська показала фото зі своєї молодості.

Нагадуємо, що Анна Седокова показала пікантні фото з купальнику.

Також портал Hyser інформував, що дочка Віри Брежнєвої похвалилася фігурою.