Найбільш вразлива категорія населення - це пенсіонери. Як би це погано не звучало, але люди похилого віку абсолютно не розбираються в технологіях і методах інформаційного і технічного обману, а тому не здатні відрізнити шахраїв від нормальних людей.

З огляду на це, представники Monobank вирішили вдатися до захисту банківських карт пенсіонерів за допомогою обмеження можливості управління карткою.

Детальніше про це інформує Telegram-канал "ОГо!".

Джерело уточнює, що обмежити літнім людям можливість управління і банківськими картами буде можливо тільки з їх особистої згоди.

Даний вид обмежень буде дуже схожий на "батьківський контроль", коли батьки ставлять деякі обмеження на карти своїх дітей. Таким чином батьки можуть бачити виписку по карті дитини, можуть ставити певні заборони на інтернет-ліміти, заборони на зняття готівки, на перекази між картами і оплатою непотрібних онлайн-сервісів та ігор.

Пенсіонерам же запропонують встановити певні обмеження, якщо людина погано користуються мобільним додатком, не розуміє, як блокувати карту в разі втрати або крадіжки, а також надто вірить стороннім людям, які можуть виманити грошові кошти.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що популярний український супермаркет повністю припиняє використовувати поліетиленові пакети.

Нагадуємо, що у Чорнобильській зоні відчуження зняли унікальну тварину.

Також портал Hyser інформував, що астрологи розповіли, представникам яких знаків Зодіаку предстроит збагатитися ближче до кінця лютого.

Тим часом, відомий український астролог розповів, коли настане крайній термін передбачуваного вторгнення російських військ на територію України.