Після 16 лютого на землю вилізла вся «нечисть». Той, хто ще не встиг висловитися про загрозу вторгнення Росії в Україну, продумують, як краще висловити власну позицію з цього приводу. Інша справа, доречно це чи ні, і якою буде реакція населення.

Велика відповідальність лежить на громадських діячах і публічних людях, які висловлюють свою позицію, тим самим підтримуючи ту чи іншу сторону конфлікту.

Припустимо, російська журналістка Ксенія Собчак, яка вважає себе ліберальним політиком РФ, опублікувала на своїй сторінці в мережі Instagram пост, де висловили своє ставлення до того, що відбувається між Росією і Україною.

Собчак публічно похвалила Путіна, зазначивши, що на тлі інших політиків, у тому числі Байдена і Зеленського, глава Кремля виглядав «зрілим, адекватним політиком». Журналістка намагалася пояснити свою позицію, проводячи аналогії, роблячи порівняння і вказуючи на фейки в міжнародних виданнях.

Однак підписники Собчак були непохитні. Практично всі одноголосно висловилися, що журналістка продалася і не бачить очевидних речей. Більшість висловили беззастережну підтримку Україні, і розповіли, що Ксенія Собчак їх розчарувала.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Вахтанг Кікабідзе публічно підтримав Україну.

Нагадуємо, що у мережі пояснили, чому Володимир Путін відводить війська.

Також портал Hyser інформував, що астролог назвав крайню дату вторгнення Путіна в Україну.