Блогери поділилися відеозвітом про свої пригоди в зоні відчуження

Чорнобильська зона відчуження — як і раніше одне з найзагадковіших місць в Україні. На її території практично немає людей вже протягом десятків років, у зв'язку з чим вона притягує до себе шукачів пригод і скарбів. Ролик з пригодами в Чорнобильському лісі опублікував YouTube-канал "KREOSAN".

Так, група людей, озброєна металошукачами вирушила в Чорнобильський ліс для того, щоб знайти якісь рідкості. Вони оглядали околиці щодо чогось цікавого за допомогою квадракоптера і виявили посеред лісу церкву.

Відправившись туди вони виявили абсолютно облаштовану церкву, біля якої є джерело не зараженої радіацією води і сонячна батарея для вироблення електрики. Блогери вирішили пошукати щось в цій місцевості, коли до них вийшла жінка, яка живе в зоні відчуження.

За її словами церква була свого часу повністю відреставрована і працювала, проте нещодавно якісь вандали влаштували там погром. Неподалік від церкви шукачі знайшли металевий натільний хрест. Вони припустили, що він, можливо, залишився від Розстріляного священика і подарували його жінці.

Рухаючись далі, вони набрели на галявину, де у них активно почали сигналізувати металошукачі. В результаті без особливих зусиль компанія викопала приблизно 15 срібних монет 1620-х років.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які 10 речей не потрібно купувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптик розповів, коли очікувати справжньої весни.

Також "Hyser" писав, що у Чорнобилі помітили рідкісну тварину незвичайного кольору.