У День єднання 16 лютого відомі грузинські діячі записали відео до українського народу, в якому висловили слова підтримки на тлі новин про можливе вторгнення Росії в Україну.

Відомі грузинські діячі культури, політики, спорту заявили, що вірять у перемогу України. Це актор і співак Вахтанг Кікабідзе, джазова співачка Ніно Катамадзе, режисер Кеті Мачаваріані, четвертий президент Грузії Георгій Маргвелашвілі і багато інших.

Їхні виступи були записані на тлі синьо-жовтого прапора і українською мовою. Грузини впевнені, що українці вистоять перед агресією Російської Федерації.

"Ми в Грузії знаємо, що ваш успіх-це наш успіх, ваша перемога - наша перемога, ваша свобода-наша свобода. Ми разом проходимо цей складний шлях до свободи", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що за повідомленнями західних ЗМІ напасти Росія на Україну повинна була 16 лютого, проте в цей день росіяни почали активно відводити свої війська від українсько-російського кордону.

Західні політики розуміють, що однієї України Росії буде мало, тому намагаються вирішити конфлікт дипломатичним шляхом, при цьому закликаючи своїх громадян покинути Україну.

Москва заперечує, що з її боку послідує напад на Україну, проте знаходження на українсько-російському кордоні понад 100 тисяч російських військових змушує насторожено чекати подальших дій від країни-агресора.

Раніше Hyser писав про те, що російський літак налякав людей, що чекають вторгнення.

Також Hyser повідомляв, що У мережі показали, як Росія "вторгалася" в Україну.

Нагадаємо, що астролог назвав дату, після якої Путін передумає вторгатися.