У мережі з'явився перший тизер-трейлер найдорожчого в історії серіалу під назвою "Володар кілець: Кільця влади". Він був опублікував стрімінговим сервісом Prime Video.

Міністр економічного розвитку і туризму Нової Зеландії, де і знімався проект, підрахував, у скільки приблизно обійшлися зйомки першого сезону, пише "Обозреватель". За його словами ця цифра склала близько 450 мільйонів доларів.

За очікуваннями, разом з першими сезонами, серіал обійдеться його творцям приблизно в 1 млрд доларів.

Прем'єра серіалу відбудеться 2 вересня 2022 року. Протягом двох місяців щотижня на екрани виходитиме нова серія. Повідомляється, що вже зняли 8 епізодів.

За сюжетом всі події розгортаються за 2000 років до подій в культовій кінотрилогії режисера Пітера Джексона. У серіалі розкажуть, як створювалися кільця влади, про взаємини людей і ельфів, а також про відносини нових героїв.

У серіалі знявся Роберт Арамайо з "Гри престолів" і Джозеф Моул з "Вулиці різника", який виконав роль головного лиходія.

"Серіал розповідає про групу персонажів, як знайомих, так і нових, що протистоять страшному відродженню зла в Середзем'ї", – йдеться в релізі.

Над створенням проекту почали працювати ще в 2017 році. Перший сезон почали знімати в 2019 році і продовжили до 2 серпня 2021 року.

Багато фанатів "Хоббіта" трейлер не оцінили. Їм не сподобалася графіка, а також персонажі, які виявилися, на їхню думку, нереалістичними.

Раніше Hyser писав про те, що зірка зарубіжного "Чорнобиля" знялася в новому моторошному фільмі.

Також Hyser повідомляв, що на похоронах творця "Вулиці розбитих ліхтарів" стався скандал.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Дикі" показала свого хлопця.