Vodafone оголосив про початок акції, за якою клієнти зможуть підключити річний тариф зі знижкою

Vodafone-один з найбільших мобільних операторів України. Нещодавно в компанії заявили, що до кінця березня включно клієнти компанії зможуть підключити собі річний тариф зі знижкою. Дана послуга доступна фізичним особам-підприємцям. Про це повідомляє iнформаційний портал "Today".

Повідомляється, що при підключенні бізнес-тарифів до 31 Березня 2022 року абоненти зможуть заощадити цілих 50% при оплаті послуг на рік. Наприклад, за тариф Business Red S обійдеться ФОП всього в 750 гривень на рік замість початкових 1 500 гривень. Даний тариф передбачає 8 гігабайт Інтернету, безлімітні дзвінки в мережі, а також 100 SMS і 100 хвилин дзвінків на номери інших операторів.

Пропозиція Business Red м пропонує вже 16 гігабайт мобільного інтернету, 200 хвилин дзвінків і 200 SMS. Крім того, власники тарифу отримають 25 хвилин дзвінків за кордон. За цей тариф потрібно віддати 1320 гривень зі знижкою. Business Red L передбачає безлімітний Інтернет, від 350 до 600 хвилин розмов з номерами інших операторів, 200 хвилин дзвінків за кордон і 200 мегабайт Інтернету в роумінгу.

Скористатися цією акцією зможуть всі українці, які раніше не користувалися корпоративними тарифними планами від "Водафон". Оформити підключення можна як на сайті мобільного оператора, так і в його офіційному мобільному додатку.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Vodafone забезпечив мобільний інтернет вздовж усіх великих українських трас.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, як прив'язати мобільний телефон до паспорта.

Також "Hyser" писав, що новий мобільний оператор заманює українців вигідними тарифними планами.