Синоптики попередили українців про те, як змінюватиметься погода найближчим часом

Практично підійшла до кінця зима, і вплив весни вже проглядається в погоді українців. Проте розслаблятися і чекати зовсім теплої погоди у лютому українцям все ж не варто. Про це у своєму профілі написала відомий синоптик Наталія Діденко.

Так, завдяки впливу антициклону Інго 15 лютого в Україні встановиться досить сонячна погода. При цьому, звичайно, вночі температура все ще падає нижче нуля, проте сонячна погода дарує реальну надію на весну, оскільки ожеледь і сніг поступово тануть.

У вівторок, 15 лютого в середньому по Україні нічна температура складе до 2 до 7 градусів нижче нуля, на північному сході країни термометри покажуть десять градусів морозу. Вдень середня температура становитиме від + 3 до + 9 градусів. У Харківській, Сумській та Полтавській області температура буде дещо нижчою — від нуля до 4 градусів вище нуля.

Антициклон не дасть опадам випадати на більше частини території України, хіба що хвостом атмосферного фронту зачепить крайній захід України, в результаті чого там можуть пройти дощі і мокрий сніг.

У столиці 15 лютого нічна температура становитиме від -3 до -5 градусів, а вдень піднімається до 4-6 градусів тепла. Тому синоптик поки не радить українцям міняти гардероб, оскільки до весняного тепла чекати ще досить довго.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що перший український електрокар виїхав на дороги для тестів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі нагадали, за що автолюбителі любили ЗАЗ-968М "Запорожець".

Також "Hyser" писав, що блогер протестував Tesla Model 3 і розповів про її переваги.