Ательє Caviar випустило незвичайну серію iPhone 13 Pro до Дня Святого Валентина.

Уточнюється, що мова йде про лімітовану серію смартфонів, які прикрасили шкіряними ременями, батогами, сталевими кільцями і заклепками. Їх ціна досягає 20 000 доларів, але можна вибрати варіант і бюджетніше. Про це пише "UBR.ua".


За словами майстрів, за основу їх колекції лягли популярні в останні роки kinky-вечірки і присвячена вона "реалізації таємних фантазій". Зокрема, для користувачів були представлені на вибір всього п'ять телефонів, кожен з яких символізує ті грані відносин, про які знають тільки люблячі партнери, які довіряють один одному:


Так, найвища ціна на згадані смартфони вже була названа, а ось початкова їх вартість 5200 доларів. Примітно, що ціна на останню модель iPhone 13 в Україні стартує від 26 499 грн. Всі нові моделі смартфонів Apple почнуть офіційно продаватися в нашій країні вже з 15 жовтня.

Незважаючи на те, що недавно вийшов iPhone 13, накопичилося багато даних про майбутній iPhone 14. Хоч він ще й не вийшов, але вже став найбажанішим смартфоном 2022 року. Очікується, що новий айфон 14 вийде 14 вересня 2022 року. Цілком ймовірно, що новинка дебютує разом з Apple Watch 8.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядає новітній флагман, який затьмарив iPhone13.

Також наш портал повідомляв, що подарувати дівчині на День святого Валентина, щоб бути оригінальним.

Нагадуємо, що тепер все зарядки для різних смартфонів будуть однаковими.