Кожен українець зараз починає свій день з моніторингу Telegram-каналів і перегляду новин по телевізору. Всі ми хочемо почути про те, що Путін передумав нападати на Україну, і що ніякі заходи щодо зміцнення обороноздатності країни на даний момент не є необхідні, що українці можуть спокійно спати і займатися своїм життям. Розрядка потрібна абсолютно всім.

І тут же дуже до місця виникають різні відеоматеріали, які демонструють всю абсурдність ситуації. Наприклад, нещодавно, як повідомляє сайт korrespondent.net, з'явилося відео, яке показує, як танки застрягли в грязі десь посеред поля, і їх відкопує екскаватор.

Дане відео було опубліковано в соціальній мережі tiktok очевидцем даної події. Автор відео не уточнює, де був проведений відеозапис. Однак користувачі tiktok висловили думку, що можливо запис був зроблений в Ростовській області.

Тут українці можуть бути спокійні: якщо навіть танки виберуться з полів Ростовської області, вони застрягнуть у багнюці в полях Харківської області. А навіть якщо там виберуться з бруду, то застрягнуть на українських дорогах, тому що дороги у нас, як і раніше, не дуже хороші. Також першочерговим завданням української влади є евакуація всіх екскаваторів куди-небудь в західну частину України, адже навряд чи російські війська будуть тягнути з собою техніку, яка допоможе витягнути їх танки і БТР з боліт.

Зрозуміло, сміх сміхом, але українці повинні бути максимум згуртованими і готовими до будь-якого результату подій. До так чи інакше, а українці буду битися за свою землю і за свої сім'ї до самого кінця.

@a.l.e.k.s.a.n.d.r61

♬ оригинальный звук - Александр

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що по всій Україні протягом лютого проходять масштабні військові навчання "Заметіль 2022".

Нагадуємо, що українським пенсіонерам роздадуть по 3 тисячі гривень.

Також портал Hyser інформував, що українців штрафуватимуть за кондиціонери.