У мережі з'явилися подробиці стану самого одіозного російського політика Володимира Жириновського

Російський політик і лідер ЛДПР Володимир Жириновський, над яким у Мережі вже жартували за кількість отриманих ним щеплень від COVID-19, госпіталізували із зараженням коронавірусом. Зараз він перебуває у важкому стані. Про це повідомляє iнформаційний портал "Znak.com".

За інформацією порталу, Жириновського відключили від назальної канюлі і підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Ще 9 лютого політик міг дихати самостійно, а 10 вже перестав. Повідомляється також, що лікарі побоювалися підключати політика до ШВЛ, оскільки побоювалися, що "зняти" його з апарату вже не вийде.

У Політика діагностували двосторонню пневмонію з ураженням 50-75% легень. За даними ЗМІ, Жириновський підхопив ковид ще два тижні тому, проте тримали це потай, оскільки не хотів вносити сумніви до лав прихильників вакцинації.

МОЗ Росії підтвердив, що Жириновського госпіталізували із зараженням штамом "Омікрон", проте його стан оцінили як Стабільний.

У прес-службі партії ніяких коментарів щодо госпіталізації лідера ЛДПР не дали. Проте відомо, що ще 9 лютого Жириновський говорив по телефону зі спікером Держдуми В'ячеславом Володіним з питань поточної порядку.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українці можуть оформити електронний лікарняний не виходячи з дому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МОЗ попередило про підробку ліків від коронавірусу.

Також "Hyser" писав, що на похоронах творця "Вулиці розбитих ліхтарів" стався скандал.