Вчора, 10 лютого, в український прокат вийшов довгоочікуваний фільм «Анчартед: на картах не значиться». В українській адаптації фільм отримав іншу назву "Анчартед: Незвідане".

Цей фільм фільм став екранізацією гри "Uncharted", яка виходила на PlayStation. Більше 10 років тому почали ходити розмови про екранізацію легендарної гри, і всі 10 років розробники Sony опрацьовували сюжет, щоб не розчарувати своїх шанувальників.

З цієї причини багато хто ставиться до фільму насторожено, адже не могли хорошу картину знімати цілих 10 років. Але PlayStation Productions обіцяє, що фільм не розчарує як шанувальників, так і тих, хто не має поняття, про що гра. Для цього сценаристи прибрали основний сюжет гри, не переносячи його у фільм, і обрали найсоковитіші і цікаві моменти, які підходять для розважального жанру екшн-фільмів.

Багато критиків відзначили, що Том Холланд не відійшов від ролі людини-павука, аж надто героїчно він виглядає в даній стрічці. Однак шанувальники добре поставляться до цього факту, адже роль передбачає виконання різних трюків і дотримання геройської поведінки.

Подейкують про те, що фільм буде дуже схожий на «Скарб нації». У центрі сюжету два незнайомих між собою чоловіків, які полюють за скарбами Фернана Магеллана. Згодом з'ясовується, що один з учасників приховує від іншого деякі таємниці, під час своєї подорожі чоловіки стикаються з перешкодами і з ворогами, з якими відбуваються різні битви. Сам фільм обіцяє бути захоплюючим і цікавим.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі показали рідкісні архівні фото молодої Софії Ротару.

Нагадуємо, що лікарі розповіли про унікальну вакцину, яку виготовили спеціально для онкохворої Анастасії Заворотнюк.

Також портал Hyser інформував, що українська співачка Злата Огневич показала круту розтяжку, якій позаздрить сама Анастасія Волочкова.