Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко розповів, що котлети українською мовою правильно назвати "мітболами".

Про це він заявив під час інтерв'ю одному з телевізійних каналів на ковзанці біля ОП, куди він запросив журналістів.

Коли ті поставили нардепу питання про його улюблену страву, Тищенко відповів, що це "можливо, котлети". Він каже, що "мітбол по-київськи" - це родзинка будь-якого святкового столу.

Журналіст відразу ж відреагував на таке слово і сказав, що "котлета" по-українськи і буде "котлета", проте Тищенко не погодився і сказав, що мітбол - це і є українською мовою.

Себе ж він назвав "молоддю, яка вводить нові тренди", адже на його думку молодь завжди попереду.

"Ми з вами вводимо нові тренди. Тому що ми молодь. А молодь вона завжди на передовій. А українська молодь завжди диктує нові тренди", - сказав Тищенко.

Народний обранець від "Слуги народу" раніше розповідав, що дуже любить сало і назвав його харчовим індикатором, за яким можна зрозуміти чи справжній українець перед тобою.

У кулуарах Верховної Ради напередодні нового року під час розмови з журналістам себе він назвав "генетично налаштованим українцем". На запитання, що ж стоятиме на святковому столі нардепа, він відповів, що сто відсотків буде сало.

"Я дуже люблю сало. Найбільше мені подобається перший шматок. Сало на новорічному столі буде стовідсотково. Я генетично налаштований українець. І всіх перевіряю на цей дуже важливий харчовий "смаколик". Якщо ти сала не їси-ти не українець", - розповів Тищенко.

Тоді журналіст вирішив поцікавитися, чи любить пан Зеленський сало, на що отримав таку відповідь: "Звичайно їсть. Я знаю. Я заступник голови фракції і знаю все".

Раніше Hyser писав про те, що Тищенко насмішив рецептом від коронавірусної інфекції.

Також Hyser повідомляв, що дружина Тищенка похвалилася дублянкою за 42 тисячі гривень.

Нагадаємо, що Тищенко вляпався в скандал з колегами.