Ось уже котрий рік Samsung бореться з Apple за лідерство на ринку смартфонів і право вважатися золотим стандартом самого універсального і популярного гаджета на планеті. Презентація нових гаджетів від бренду не що інше, як черговий виклик.

У четвер, 10 лютого, Samsung представив три нових апарати флагманської лінійки Galaxy S-22, 22 + і Ultra. Як заявив виробник, гаджети відрізняються від попередників новими процесорами, які повинні зробити роботу смартфонів швидше.

Також упор в оновлених флагманах був зроблений на апгрейді камери, процесора і екранів.

Так, смартфони Galaxy S22 і S22+, запропонували користувачеві принципово інший рівень зйомки завдяки новітній технології штучного інтелекту Samsung і новим функціям нічної зйомки Nightography. Крім того, блискавична робота нового процесора, виконаного по 4-нанометровій технології, допоможе впоратися навіть з самими ресурсоємними завданнями протягом усього робочого дня, а витончений і міцний корпус з алюмінієвого сплаву Armor забезпечить довгий термін служби смартфона.

При цьому головна відмінність нової флагманської моделі Ultra-вбудоване електронне перо S Pen, яке досі було тільки у більших Galaxy Note.

До речі, під час презентації нових флагманів бренду Samsung пообіцяла тривалу підтримку оновленнями для своїх смартфонів, а саме до 4-х років. У компанії уточнили, що збільшать життя всім пристроям нової серії — Galaxy S22, Galaxy S22+ і Galaxy S22 Ultra.

Після такої презентації Samsung, наступного ходу від Apple, швидше за все, довго чекати не доведеться. Так, американська компанія того гляди випустить більш дешеву модель iPhone SE з підтримкою 5G. вона покликана скласти конкуренцію недорогим серіям Samsung і китайським телефонам.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, що" ковидну тисячу " можна витратити на комуналку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Мінцифри розповіли про нові можливості державного додатку.

Також "Hyser" писав, що Ілон Маск попередив про те, що скоро світ чекає чергову фінансову кризу.