Величезна кількість світових політиків і знаменитостей перехворіли коронавірусом. Хтось із них перехворів абсолютно легко і просто, перебуваючи на ногах, будучи в своєму звичайному ритмі життя, а комусь довелося побувати в лікарні. Зрозуміло, частина з цих людей не пережила хворобу і за 2 роки, за той час того, як коронавірус крокує по планеті, пішло з життя дуже багато улюблених і дорогих серцю людей, знаменитостей, і політиків.

Ось і лідера ліберально-демократичної партії російської Держдуми Володимира Жириновського теж скосила ця недуга. Детальніше про це повідомляє росЗМІ.

Варто відзначити, щоб загальновідомим фактом є те, що Володимир Жириновський був вакцинований від коронавірусу вісім разів. За його словами, він вакцинувався не тільки російським «Супутником», а й іншими вакцинами, правди не уточнював, якими саме. Зараз же поступають дані, що сімдесятип'ятирічний російський політик знаходиться під апаратом ШВЛ (штучної вентиляції легенів), у нього діагностовано ураження легенів, яке становить 50-75%. Його стан ускладнюється хронічними і супутніми захворюваннями. За іншими даними, політик дуже легко переносить хворобу і продовжує самоізолюватися, паралельно виконуючи свою безпосередню роботу. Ще є інформація, що стан Жириновського дуже складний, не прогнозований, і лікарі не дають ніяких гарантій з приводу одужання і відновлення політика.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що астрологи розповіли, представникам яких знаків Зодіаку варто утриматися від покупки нерухомості в поточному 2022 році.

Нагадуємо, що українським пенсіонерам назвали терміни, згідно з якими можна записатися в чергу на отримання безкоштовного смартфона від Зеленського.

Також портал Hyser інформував, що в Україні змінили термін дії "ковідних" виплат.

Тим часом, українцям підказали, що потрібно робити, якщо в платіжках за газ завищили ціну.