У мережі з'явився відеоролик, на якому відображено, як пілоти британського літака борються з вітром

Сильні пориви вітру здатні завдати багато шкоди і загрожувати людському життю, що вже говорити про ситуації, коли стихія заважає управлінню літак. Нещодавно в такій ситуації опинилися пілоти літака авіакомпанії British Airways під час посадки. Відеоролик, на якому відображена ця ситуація був опублікований на відеохостингу YouTube.

Повідомляється, що Британський авіалайнер компанії British Airways спробував здійснити посадку в аеропорту, проте в цей момент нагрянув штормовий вітер, який за малим не перевернув літак. На ролику видно, як літак навіть вдарився хвостом об злітно-посадкову смугу, розгойдуючись з боку в бік.

За словами очевидців, літак досить сильно вдарився при спробі сісти: з хвоста літака опав пил фарби, яка пошкодилася в момент невдалої спроби посадки. В кінцевому рахунку пілоти прийняли рішення все-таки підняти в повітря і зробити ще одне коло, щоб відправити повітряне судно на повторну посадку.

Відеоролик, на якому зображений даний інцидент швидко поширився по мережі, його прокоментувала велика кількість людей. Багато коментаторів пропонують нагородити героїчного пілота, якому вдалося посадити літак під час шторму кору, оскільки йому вдалося зробити практично неможливе: навіть при жорсткій посадці ніхто з пасажирів не постраждав.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що блогер розповів про те, як влаштований найбільший у світі літак — Ан-225 "Мрія".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, коли повітря в Україні прогріється до +11.

Також "Hyser" писав, що населення попередили про те, що незабаром країну накриє сильний шторм.