Астрологи вважають, що при плануванні серйозних справ або покупок, важливо звернути увагу на планетарний час і вибрати найсприятливіший - особливо якщо це стосується покупки нерухомості.

Вони відразу ж попередили чотирьох знаків Зодіаку, яким в поточному, 2022 році, не здійснювати такі покупки, пише "Апостроф". Це Близнюки, Раки, Леви і Скорпіони.

Близнюкам краще зовсім відмовитися від думок про операції з нерухомістю, адже вони можуть зіткнутися з обманом, втратити гроші або придбати не те, що планували спочатку. Найнебезпечнішим періодом вони назвали від початку року до середини весни.

Ракам також краще відмовитися від операцій з нерухомістю так як велика ймовірність того, що вони нарвуться на шахраїв. Найбільш несприятливим періодом для них астрологи назвали період від середини весни до кінця року.

Налог на недвижимость вырастет. Фото: Eternity Law International
Налог на недвижимость вырастет. Фото: Eternity Law International

Левам також краще не зв'язуватися з покупкою нерухомості, адже існує ризик втратити всі вкладення. Це може статися ще на стадії переговорів.

Скорпіонам краще відкласти покупку нерухомості і зовсім на наступний рік, адже протягом року Сатурн буде надавати не найсприятливіший вплив для угод з нерухомості. Зірки радять відкласти всі заходи з нерухомістю на більш пізній час, що дозволить уникнути неприємностей.

Раніше Hyser писав про те, що названі знаки зодіаку, представниці яких відводять чоловіків з сім'ї.

Також Hyser повідомляв, які знаки китайського гороскопу зможуть розбагатіти в 2022 році.

Нагадаємо, що названо 5 знаків Зодіаку, яких дітлахи цього року.