Всім жителям України повідомили неприємні новини, які пов'язані з коронавірусом. Через те, коронавірус продовжує царювати на території України, було прийнято рішення звузити «жовту» зону.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Потрібно повідомити про те, що, на превеликий жаль, на території України продовжує зростати кількість хворих на ковід. Це означає те, що вже з 11 лютого «червона» зона буде розширена в той час, як «жовтих» областей залишилося всього три.

Через неприємну ситуацію з ковидом в «червону» зону потрапили Івано-Франківська та Рівненська області. Однак з 11 лютого 2022 року, в «червону» зону потрапить ще більше областей.

Епідемія коронавірусу, фото: youtube.com
Епідемія коронавірусу, фото: youtube.com

У Міністерстві охорони здоров'я України заявили, що в «жовтій» зоні карантину знаходяться Полтавська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Запорізька області в той час, як Івано-Франківська та Рівненська області вже перейшли в «червону».

Є відомості про те, що з 11 лютого в «червону» зону відправляться Закарпатська, Луганська та Хмельницька області, що говорить про те, що несприятлива ситуація продовжує посилюватися.

На превеликий жаль, інші регіони України не можуть похвалитися кращою ситуацією, так як абсолютно всі області, про які не говорилося, знаходяться в «помаранчевій» зоні.

Статистика в Україні
Статистика в Україні

Потрібно нагадати про те, що українські експерти говорили, що в цьому місяці може бути найсильніша хвиля захворюваності на коронавірус. Не потрібно забувати про своє здоров'я і про оточуючих людей. Українцям рекомендується дотримуватися всіх правил гігієни і не порушувати обмеження.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський пообіцяв вакцинованим пенсіонерам видати нові смартфони.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", жителів України попередили про сильну хвилю коронавірусу.

Також портал "Hyser" писав, що українцям назвали регіони, в яких коронавірус взяв все в сої руки.