Українським пенсіонерам повідомили важливі новини, які стосуються нещодавньої заяви президента України. Через те, що Володимир Зеленський пообіцяв видати вакцинованим пенсіонерам нові смартфони, було прийнято рішення пояснити цей процес.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главком»

Потрібно повідомити про те, що міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів подробиці про президентську програму з видачі людям у віці від 60 років безкоштовних смартфонів. Він заявив, що записи пенсіонерів на отримання смартфона будуть робитися вже з квітня 2022 року. Таку новину Михайло Федоров повідомив на брифінгу.

Потрібно акцентувати увагу на тому, що, коли саме почнуть видавати смартфони пенсіонерам за повний курс вакцинації невідомо. Міністр цифрової трансформації сказав, що все залежить від того, коли будуть зроблені ці пристрої. Як все буде готово, українцям про це повідомлять.

Єдине, про що можна сказати з упевненістю, так це те, що даний проект запуститься в цьому році.

Дія
Дія

Важливо підкреслити, що Михайло Федоров не дав відповідь на питання про фінансування цього проекту і заявив, що на даний момент невідомо які гаджети будуть отримувати пенсіонери.

Також потрібно нагадати про те, що про цю видачу смартфонів і пільгових пакетів для українських пенсіонерів анонсував президент України Володимир Зеленський під час проходження Diia Summit.

Володимир Зеленський аргументував своє рішення і сказав, що цей проект має бути впроваджений для того, щоб українські пенсіонери мали доступ до Інтернету і сучасних технологій.

На превеликий жаль, на даний У програми немає ні назви, ні чітких термінів. Володимир Зеленський запропонував людям самим вибрати назву для цього проекту в додатку "Дія" через спеціальне опитування.

Нагадаємо, що українцям повідомили про важливі зміни, які стосуються пенсій.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили про те, що вакцинованим пенсіонерам роздадуть Смартфони.