Під час інтерв'ю Олександр Лукашенко зробив несподівану заяву про Бога

Не так давно президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко дав інтерв'ю відомому російському пропагандистові Володимиру Соловйову. У цьому інтерв'ю, опублікованому на відеохостингу YouTube, білоруський лідер зробив вельми несподівану заяву.

Так, Соловйов поставив Лукашенко питання: "Бог сьогодні-Білорус" , на що глава РБ відповів, що Бог Білорус не тільки сьогодні, але був їм і в 90-х роках, коли кинув Лукашенко "на цю сковорідку", зрідка допомагаючи.

Варто відзначити, що Олександр Лукашенко часто відвідує православні храми, особливо за випадками великих церковних свят. На Великдень і Різдво він ставить там свічки зі своїм молодшим сином Миколою. На цих подіях білоруського президента завжди супроводжує предстоятель Білоруської Православної церкви.

Одного разу звернувшись до митрополита Веніаміну Лукашенко попросив у БПЦ духовної допомоги держави, а також пожартував, що після виходу на пенсію відправиться до Владики Веніаміну помічником.

Лукашенко підкреслював, що поки буде держава - буде і влада, і церква, і, якщо втратити державу, то не залишиться нічого.

Нагадаємо, раніше в тому ж інтерв'ю Лукашенко заявив про те, що в разі, якщо в Україні почнеться війна, то вона програє її всього за три-чотири дні. Він також заявив про те, що лідери західних країн усвідомлюють безглуздість війни з державами Організації Договору про колективну безпеку. При цьому він вважає, що Росії і Білорусі для військової переваги навіть не доведеться вдаватися до ядерної зброї, у зв'язку з чим залишив заходу свого роду попередження про те, що "нас краще не чіпати".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, як українці працюватимуть 8 березня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, коли потрібно молитися за померлих.

Також "Hyser" писав, що телеведуча Алла Мазур розповіла про свою перемогу над раком.