У разі застосування військової сили Росії проти України, країна поставить своє існування, як держави, під питання.

Саме так вважає генерал-полковник Леонід Івашов, пише "Лента". Він оприлюднив звернення до влади і громадян РФ "Загальноросійського офіцерського зібрання" на офіційному сайті організації.

Генерал-полковник каже, що наразі людство живе в режимі очікування війни, а війна завжди тягне за собою руйнування, страждання, людські жертви, а також знищення звичного способу життя народів і держав.

Сталося те, що в центрі даної "катастрофи, що загрожує" виявилася Росія і сталося це вперше в історії країни, говорить Івашов.

Генерал-полковник Леонід Івашов, фото: partyadela

Він вважає, що в даний момент часу головною загрозою для Росії є внутрішній характер, обумовлений нежиттєздатністю моделі держави, повною недієздатністю і непрофесіоналізм системи влади і управління, пасивністю і неорганізованістю російського суспільства. Всі ці фактори призведуть до недовгого існування країни.

Захоплення Криму, він вважає, і зовсім показав "неспроможність російської зовнішньої політики, і непривабливість внутрішньої".

Що стосується України, то військовий експерт упевнений, що вона, як незалежна країна, має повне право за оборону.

У разі нападу Росії на Україну народи назавжди залишаться ворогами. Це поставить під питання існування самої Росії як держави, а також принесе багато смертей серед молодих солдатів, що позначиться на демографії. Крім того, у разі такої війни держави - члени Альянсу зобов'язані будуть оголосити Росії війну, попередив Івашов.

Володимир Путін, фото: youtube.com
Володимир Путін, фото: youtube.com
Володимир Путін, фото: youtube.com

Росію вже визнають країною, яка загрожує світовій безпеці і вона може перетворитися на ізгоя і позбутися статусу незалежної держави.

Таким чином, офіцери Росії вимагають від глави Кремля "відмовитися від злочинної політики провокування війни, в якій РФ опиниться на самоті проти об'єднаних сил Заходу, створити умови для реалізації на практиці ст.3 Конституції РФ і піти у відставку".

Раніше Hyser писав про те, що названо дату можливого вторгнення Росії в Україну.

Також Hyser повідомляв, чому Путін не ладнає з Зеленським.

Нагадаємо, що Лукашенко почав погрожувати Україні, натякаючи на ядерну зброю.