Якщо ви любитель солодкого, але не сильно любите возитися з тістом, приготуйте смачний торт без випічки.

Готувати його дуже просто, а вся сім'я буде в захваті від нього. Такий торт всім знайомий з дитинства, а готували його всі господині по різному, вносячи свою родзинку в рецепт.

Для приготування вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

Спочатку приготуємо крем. Візьмемо 200 грамів м'якого вершкового масла і зіб'ємо його міксером протягом 3-4 хвилин до білого кольору.

До збитого масла додаємо варене згущене молоко в два підходи.

Крем готовий. Беремо перший корж і змащуємо його кремом. Шар крему повинен бути досить тонким.

Всього знадобилося 9 вафельних коржів діаметрів 22 сантиметри.

Коли все коржі будуть перемазані кремом, покладемо зверху дощечку і залишимо настоюватися під гнітом, щоб він вирівнявся і добре просочився. Можна залишити його на ніч.

Приготуємо крем для прикраси. 100 грамів білого шоколаду заливаємо 20 мл молока. Ставимо в мікрохвильовку і розтоплюємо в кілька підходів по 10-15 секунд поки не розтопиться шоколад.

Не перегрійте шоколад, інакше він може згорнутися. Потім даємо масі трохи охолонути, щоб вона не розтікалася на торті.

30 грамів волоських горіхів нарізаємо ножем на дрібні шматочки. Змащуємо торт приготовленої шоколадною глазур'ю.

Зверху торт посипаємо подрібненими горіхами.

Готовий торт розрізаємо на порційні шматки і подаємо.

Раніше Hyser писав про те, як приготувати смачний глінтвейн за старовинним рецептом.

Також Hyser повідомляв, як приготувати найніжніші сирники за бабусиним рецептом.

Нагадавши рецепт апетитних ледачих вареників з сиром.