Українцям розповіли про найближчі вихідні.

Поки на вулиці лютий, але всім вже зараз цікаво, чи буде вихідним днем 8 березня. Варто відзначити, що це найближче свято, яке відзначається на державному рівні. Цього року 8 березня припадає на вівторок.

Уряд порадив роботодавцям перенести робочий день з понеділка, 7 березня, на суботу, 12 березня. Тоді на Міжнародний жіночий день в українців буде аж чотири вихідні дні поспіль: з суботи, 5-го числа, до вівторка, 8 березня.

Правда свій відпочинок доведеться відпрацьовувати в суботу, 12 березня.


До слова, варто відзначити і те, яка кількість в цілому очікує українців в березні. Виходить 9 вихідних днів, які доповнюються цього місяця державним святом-8 березня (Міжнародний жіночий день).

При цьому державних свят у лютому не очікується, тому вихідних цього місяця всього вісім, а робочих днів виходить 20. Хоча в цьому місяці відзначається День святого Валентина. Якщо згадати історію цього свята, то масово це свято відзначається в Західній Європі з 13 століття.

На Україні ж традиція відзначати день закоханих встановилася з початку 90-х років минулого століття. Класичною емблемою Валентинова дня вважаються червоні троянди і "валентинки", які з'явилася ще в 15 столітті. В цілому це свято у всіх асоціюється з цим.

Це прекрасний день, щоб порадувати свою другу половинку і провести час разом, насолодившись суспільством і увагою один одного.

Раніше "Hyser" писав про те, що українцям повідомили, коли українці святкуватимуть Великдень у 2022 року.

Також наш портал повідомляв, що відзначатимуть віруючі в лютому. Був опублікований календар дат.

Нагадуємо, що можна подарувати на 14 лютого недорого. Був складений список найкращих подарунків для другої половинки на День закоханих.