Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко спрогнозував досить коротку війну з Україною. За його словами, у разі її початку, вона б тривала "три-чотири дні".

Про це він заявив під час інтерв'ю російському пропагандистові Володимиру Соловйову, повідомляє Телеграм-канал "Кореспондент UA".

Він упевнений, що на Заході розуміють нібито безперспективність війни з силами Організації Договору про колективну безпеку.

Лукашенко каже, що поки "сюди" перешлють війська, то їх солдати ніби вже біля Ла-Маншу. У разі, якщо буде потрібно, сили будуть збільшені. Війська Білорусі.

знаходяться біля Алмати, а "Путін в Нурсултані взяли аеропорти під контроль".

З цієї причини в Європі розуміють, що воювати з Росією і Білоруссю безперспективно. "Ми не говоримо про ядерну якусь та іншу зброю. Але нас краще не чіпати. Нас не чіпайте", - сказав Олександр Лукашенко.

Олександр Лукашенко. Фото: YouTube, скрін
Олександр Лукашенко. Фото: YouTube, скрін

За словами Соловйова, Захід не хоче війни з ОДКБ, а має намір спровокувати конфлікт з Україною.

Лукашенко впевнений, що така війна максимально триватиме три-чотири дні. Після закінчення цього часу воювати з ними буде нікому.

Раніше Hyser писав про те, що Лукашенко заявив, що Білорусь братиме участь у війні і сам особисто має намір взяти в руки кулемет.

Також Hyser повідомляв, що Лукашенко відправить на кордон України цілий армійський контингент.

Нагадаємо, що Лукашенко, Сталін і Ленін завжди ховають одну руку під піджаком.