Ксенія Собчак зробила прогноз про те, якою буде доля півострова Крим у найближчому майбутньому

Відома російська опозиційна журналістка і колишній кандидат у президенти Російської Федерації Ксенія Собчак заявила про те, що ні Володимир Путін, ні його приймач не зможуть відмовитися від окупації Крим, оскільки це підтримують багато росіян. Про це вона розповіла в рамках ток-шоу "Право на владу".

За її словами, якби Путін зробив щось подібне, це означало б для нього політичне самогубство, та й в цілому для будь-якого іншого президента. У певному сенсі це ставить російського лідера в глухий кут, а ситуація нагадує ситуацію з Курилами. Незважаючи на всю демократичність Єльцина або кого-небудь іншого, питання з Курильськими островами і Японією залишається відкриттям.

"Віддати свою території" буде виглядати як політичний програш в очах виборців Путін. Вона зазначила, що те саме стосується і президента України Володимира Путіна.

Варто відзначити, що ще в 2017 році, перед президентськими виборами в РФ, Ксенія Собчак заявляла про те, що, згідно з міжнародним правом, Крим — це територія України.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з'явилася інформація про солдата, який влаштував стрілянину в Дніпрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський висловився щодо НП в Дніпрі.

Також "Hyser" писав, що Українка-мати трьох дітей готова "зустрічати" росіян з мисливською рушницею.