Свого часу український дует у складі Володимира Моїсеєнко та Володимира Данильця настільки полюбився глядачам, що зал починав сміятися відразу після появи артистів на сцені. От тільки у 2016 році дружину Володимира Данильця Людмилу викрили у симпатії до російських військ на Донбасі і з тих пір артисти гумористичного жанру знаходяться в базі сайту "Миротворець". Нещодавно вони вирішили поскаржитися на те, що їх "цькують" в Україні.

Так, в телепередачі "Доля людини" на російському каналі "Росія-1" Моїсеєнко та Данилець розповіли про те, що на їхні українські концерти глядачі нібито приходили з коктейлями Молотова. Також артисти додали, що стали "жертвами" "неправильно змонтованого" новорічного шоу, що вийшло в ефір в 2015 році.

Коміки запевняють, що влада і народ їхньої рідної країни не люблять їх через концерт "Новорічний парад зірок" у 2015 році. У той момент, як на сцені російські виконавці виконували пісню про санкції проти України, оператор показав "кроликів", які усміхалися та аплодували.

"Нас там підмонтували, як ми сидимо і аплодуємо. Ми цю зйомку взагалі не бачили. І ось почалося цькування по Україні. Так, нам зірвали два сольні концерти в Трускавці, на які всі квитки були продані. Люди приходили, а інші стояли з "коктейлями Молотова" і не пускали їх", - розповіли артисти.

Торкнулися вони в своїх обговореннях з ведучим програми Борисом Корчевніковим, якому також заборонено в'їзд в Україну, і українського президента Володимира Зеленського. Коміки вважають, що на президента Володимира Зеленського "вплинули якісь сили", бо він " все життя виступав за щастя, за радість".

"Важко сказати, що сталося. Є якісь сили, які на нього вплинули і змінили всю ту риторику та всі думки, які він говорив на виборах. Все змінено на 100 відсотків", - сказав Данилець.

А Мойсеєнко заявив: "З вовками жити - по-вовчому вити".

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Наталія Могилевська поділилася теплими спогадами про Кузьму Скрябіна, який трагічно загинув 7 років тому в страшній ДТП.

Нагадуємо, що співачка Юлія Проскурякова, яка є дружиною Ігоря Ніколаєва, розповіла, як чоловік відреагував на повідомлення про вагітність.

Варто відзначити, що Андрій Данилко вдало поставив на місце путінського пропагандиста.