У мережі з'явилися подробиці того, як Європейський Союз реагуватиме на агресію РФ

У зв'язку з існуючою загрозою нападу на Україну Російської Федерації, на Заході вже готуються чинити протидію Кремлю у разі його агресії. До кінця поточного тижня Єврокомісія закінчить роботу на великим пакетом санкції, який буде запущений, якщо Росія проявить агресію по відношенню до нашої країни. Про це повідомляє iнформаційний портал "PAP".

Повідомляється, що підготовлюваний пакет санкцій буде консультуватися з країнами ЄС у співпраці з США. В першу чергу санкції стосуються фінансового сектора, олігархів з оточення Володимира Путіна і енергетичного сектора.

Крім того, в Брюсселі аналізують ряд експортних продуктів, які поставляються в РФ, які, у разі російської агресії, будуть заборонені.

Нещодавно делегація Єврокомісія відвідала Вашингтон для того, щоб обговорити цю тему. Там наголошують на важливості того, що введення санкцій має відбуватися одночасно, не лише з боку ЄС та США, а й Канади, Великої Британії та Швейцарії.

У разі, якщо відбудеться позачергове засідання Європейської Ради з кризової ситуації в Україні, у європейських лідерів на руках вже буде великий пакет санкцій.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з'явилася інформація про солдата, який влаштував стрілянину в Дніпрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський висловився щодо НП в Дніпрі.

Також "Hyser" писав, що Українка-мати трьох дітей готова "зустрічати" росіян з мисливською рушницею.