Астрологи розповіли, які чоловіки п'яти знаків Зодіаку мають слабкий характер і можуть стати "ганчіркою" для тещ.

Список представників зодіакального кола опублікувало видання "Апостроф".

Чоловіки-Раки є вразливими і м'якими. Вони не люблять суперечок і уникають їх будь-яким способом. Такими чоловіками досить легко маніпулювати жінкам-тещам, адже поступливому Раку краще погодитися і не конфліктувати. До того ж ці чоловіки відрізняються надмірною прихильністю до своєї мами, що впливає на їх ставлення до всіх жінок.

Чоловіки-Риби є натурами чутливими і вразливими. Завдяки їх характеру сварок з тещами вони уникають будь-якими способами. Йому важлива підтримка з боку матері і дружини.

Чоловіки-Терези мають "жіночий" характер. Вони не сильно люблять брати на себе відповідальність за що-небудь. З цієї причини жінки можуть до них ставитися нешанобливо, в тому числі це стосується і тещі.

Чоловіки-Тельці досить ледачий, що дратує тещ. Через це вони починають "клювати" своїх зятів, але всі їхні спроби безуспішні. А Тельцям простіше в такій ситуації промовчати, ніж конфліктувати.

Чоловіки-Діви також наділені досить слабким характером. Вони не Любителі змін, тому у відповідь на тещині причіпки зробить вигляд, що все добре. Але в душі буде назрівати невдоволення і роздратування, яке буде вихлюпуватися на оточуючих і отруювати життя самому зятю.

Раніше Hyser писав про те, що астрологи розкрили на жінках яких знаків Зодіаку найчастіше одружуються.

Також Hyser повідомляв, що Павло Глоба розповів, чиє життя хвацько змінитися найближчим часом.

Нагадаємо, що астрологи назвали три найнебезпечніших знака Зодіаку, які дуже багатьом заздрять.