У сучасному світі здивувати свою половинку не так-то й просто. Велика кількість подарунків і їх різноманітність здатне звести з розуму, адже так складно вибрати ідеальний презент, якщо мова йде про зізнання в коханні. А якщо потрібно здивувати жінку, яка пильно стежить за тенденціями в світі подарунків за допомогою соціальних мереж, то навіть сам Том Круз відмовився б вплутуватися цю нездійсненну місію.

Щоб подарунок запам'ятався, необхідний правильний посил. Небезпечно дарувати жінці побутові прилади, особливо посуд і кухонне начиння (можна отримати новою сковорідкою по голові). Потрібен романтичний подарунок, який зможе порадувати жінку і прикрасити її повсякденне життя різними фарбами.

Ось список з найвдаліших і оригінальних подарунків до Дня святого Валентина, за версією Апостроф.

Зарядка для смартфона у вигляді вази

Більшість чоловіків даруватимуть своїм коханим квіти. Відмінним доповненням до них буде ваза з «секретом», за допомогою якої можна не тільки насолодитися квітами, але і зарядити свій пристрій.

Набір ароматичних свічок

Для чоловіків не стане відкриттям, що жінки обожнюють свічки – вони створюють атмосферу затишку, романтики, спокою. Відмінним подарунком також послужить ароматичний дифузор.

Хороша книга

Ідея дуже банальна, на перший погляд, проте багато жінок мріють отримати друкованим екземпляр улюбленої книги. Адже книги - це естетика: запах, тактильні відчуття, колір. Можна в таку книгу вкласти маленькі закладки з компліментами, на які кохана буде випадково натикатися, читаючи твір.

Нічник

Здавалося б, навіщо дорослій жінці нічник? Але саме він буде нагадувати про вас в темний час доби, коли не буде можливості приїхати. Плюс до всього, жінки люблять такі символічні деталі декору, які, крім іншого, допоможуть почати облаштовувати спільне «гніздо».

Б'юті-бокс

Б'юті-бокси - це набори доглядової або декоративної косметики, які упаковують в оригінальні коробки або шкатулки, часто додаючи туди цукерки і шоколад, напої або аксесуари. Будь-яка жінка буде рада такому подарунку, адже косметики багато не буває.

А взагалі, яким би не був подарунок, головне дарувати його з душею. І не забувати, що День закоханих – це всього один з 365 днів, кожен з який просто зобов'язаний бути наповненим любов, теплотою і турботою один про одного.

Раніше Hyser повідомляв, у мережі з'явився посівний календар на лютий.

Також, в Україні закривається мережа популярних заправок.

Тим часом, експерти розповіли, як вдома почистити пір'яні подушки.