У соціальній мережі продемонстрували несподіваний пост, який може здивувати багатьох жителів нашої держави. Стало відомо, що біля Чорнобилю розташований покинутий зенітно-ракетний комплекс.

Відповідну інформацію розмістили в акаунті «Центр організаційно-технічного та інформаційного забезпечення» в Facebook.

На унікальних фотографах можна побачити занедбаний зенітно-ракетний комплекс біля Чорнобиля. Є відомості про те, що цей комплекс вражав ворогів зі швидкістю в приголомшливих 2300 км/год.

Зенітно-ракетний комплекс
Зенітно-ракетний комплекс

Цей занедбаний комплекс розміщений біля "Чорнобиля-2 «і він називається зенітно-ракетний комплекс С-75м4»Волхов". Його було побудовано в далекому 1962 році.

Пост в Фейсбук
Пост в Фейсбук

"Занедбаний зенітний ракетний комплекс с - 75м4» Волхов" не входить в офіційний візит за маршрутами, але згадати не можемо. Ця занедбана територія заслуговує на особливу увагу. Зенітний ракетний комплекс розташований поруч з "Чорнобиль-2" в десятикілометровій зоні. У 1962 році базу прийняли на озброєння. Цей комплекс здатний вражати цілі зі швидкістю до 2300 км/ч.Одна з найвідоміших у світі систем ППО, отримала ліцензію в Китаї і досі озброєна більш ніж в 20 країнах. ЗРК мали відносно велику практику застосування бойових дій, що використовувалися у В'єтнамській війні", - підписаний пост в соціальній мережі.

Зенітно-ракетний комплекс
Зенітно-ракетний комплекс

Потрібно помітити, що ця інформація виявилася досить несподіваною, так як така техніка може налякати багатьох ворогів. Однак, на превеликий жаль, через десятки років про цю станцію ніхто не думає. Це призвело до того, що вона просто стала покинутою, і такої сильної потужності більше немає.

Зенітно-ракетний комплекс
Зенітно-ракетний комплекс

Дивлячись на ці кадри, по тілу біжать мурашки, після того, як уявити, що творив цей зенітний ракетний комплекс.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальний сталкерський Запорожець.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що астероїд наближається до землі.