У соціальній мережі розмітили скандальний відеофайл, де можна побачити Володимира Зеленського і його колишніх колег по сцені. На цих кадрах видно, як члени студії "Квартал-95" грають мініатюру, де Володимир Зеленський розповідає про те, як Володимир Путін почав бомбити Україну.

Відповідну публікацію політолог Олексій Голобуцький оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

У мережі йдеться про те, що Володимир Зеленський нібито передбачив те, що на територію України нападе Володимир Путін. Нинішній президент України, коли був головою студії "Квартал-95" показав зі своїми колегами передбачення про війну прямо на великій сцені.

У цьому ролику Володимир Зеленський, який грає гастарбайтера, сказав: "Путін війна починати, літак летіти, я з рушницею бігти, бомба падати, я какати".

Однак потрібно розуміти, що це були старі жарти, але, ніхто навіть і уявити не міг, особливо Володимир Зеленський, що це може збутися.

"Пророцтво від Зеленського часів 95 кварталу. І нічого не заперечиш - все правильно передбачив, один в один)", - підписали відеоролик в месенджері.

Крім цього, потрібно помітити, що українські користувачі Мережі не змогли промовчати при вигляді даної публікацію. Люди не пройшли повз скандального відеоролика і почали писати свої коментарі під постом Олексія Голобуцького.

"Зрозумілий рівень. Навіть троль не знає що відповісти", "не зрозумів", "Так отож. Що і слід було довести", "дешева фотошопна саморобка..", "Хто сказав? А самому пошукати?", "Вітаю-це президент !", "Расшариваем агента кремля по всіх соц.метям", "ідея номера стирена з Нашої Раші", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що стало відомо, що в українців скуповують ковидні тисячі за 650 гривень.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", жителям України розповіли про нові зміни до лютого.

Також портал "Hyser" писав, що українцям повідомили, кого чекають п'ятикратне підвищення пенсій.