У середу, 2 лютого, середньодобова температура по країні складе від -4 градусів Цельсія до -1. 3 лютого буде трохи холодніше.

Також синоптики обіцяють снігопад, який пройде по всій території України крім південно-західних регіонів, повідомляє сайт "Ventusky.com".

2 лютого у південних і західних регіонах температура повітря складе від 0 до +1 градуса Цельсія. У західних областях, на півночі і в центрі очікується -5...-1. У Карпатах похолодає до -6...-8 градусів.

У більшій частині регіонів очікується сніг. Найбільше опадів відчують на собі жителі Північного Сходу. Найменш сніжним день видасться в центрі і на Заході за винятком Чернівецької області.

На Закарпатті очікуються снігові покриви до 1,5 метрів. На Прикарпатті близько 80 см снігу, а на Львівщині - близько 40 см.

3 лютого протягом дня температура повітря складе від -5 до -1 градусів Цельсія. У Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях можливе зниження температури до -10 градусів.

У східних регіонах випаде від 15 до 20 см снігу. У північних регіонах 8-10 см. у центрі країни близько 5 см. на заході крім Чернівців близько 10 см.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, яким буде літо 2022 року.

Також Hyser повідомляв, що українців готують до передчасного приходу літа.

Нагадаємо, що українців готують до нелюдської спеки.