Прийдешньою весною в Україні буде сонячно і сухо. На початку березня українці відчують на собі перші теплі деньки, проте жарко не буде до початку травня.

Портал wisemeteo повідомляє, що в столиці України середньодобова температура повітря навесні поточного року складе близько 8 градусів Цельсія.

Дощів в країні буде не багато. В основному буде суха погода і сонячна. Березень 2022 року стане тепліше, ніж березень попереднього року. Кияни носитимуть теплі куртки аж до початку травня.

В березні буде тепліше, ніж у березні 2021 року. У перші дні стовпчики термометрів покажуть -1 градус, а середня температура складе +2 градуси.

У другій половині місяця повітря прогріється до +8. Опадів випаде небагато. Після 22 березня в країну прийде справжня весна.

В квітні також початок місяця буде холодним - всього +2 градуси Цельсія. Буде похмуро і дощитиме. температура близько +8.

Однак до кінця місяця потеплішає до +16 градусів Цельсія.

В травні буде холодніше, ніж минулого року. Середня температура складе +13 градусів.

В середині місяця дощі йтимуть близько тижня. В кінці місяця буде сухо-температура складе близько +22 градусів Цельсія.

Нагадаємо, що народний синоптик Володимир Деркач раніше прогнозував своєчасний прихід весни в Україну. Він також говорив про холодний березень, але подих весни українці відчують на собі вже в лютому.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, яким буде літо 2022 року.

Також Hyser повідомляв, що українців готують до передчасного приходу літа.

Нагадаємо, що українців готують до нелюдської спеки.