Здорова, білосніжна посмішка-мрія кожної людини. Ще б пак, адже це головна зброя людської чарівності, яке легко підкорює серця, і привертає увагу оточуючих. Ось тільки не всі можуть похвалитися природною білизною своїх зубів, але впадати у відчай не варто.

Всі знають, що послуги професійних фахівців з відбілювання зубів коштують досить дорого, та й сама процедура здатна завдати шкоди. При цьому відбілюючі набори, які купуються в магазині, обходяться недешево, та й впевненості в їх ефективності немає.

Отже, відбілити зуби цілком реально в домашніх умовах, якщо пам'ятати деякі правила. Так, подібні процедури дозволені людям, які досягли вісімнадцяти років, так як саме в цей час закінчується активне формування зубощелепної системи. Що ж стосується дітей, то їм подібна процедура не рекомендується в принципі, так як зубна емаль у дітей тонка і тендітна.

Стоматологи вважають найбільш підходящим засобом для відбілювання зубів в домашніх умовах активоване вугілля. Правда, цей варіант домашнього відбілювання неефективний при наявності зубного каменю високої щільності.

Не існує єдиного рецепта, за допомогою якого можна відбілити зуби активованим вугіллям. Варіантів використання цього відомого засобу кілька:

  • таблетку необхідно потовкти до порошкового стану, трохи змішати з водою, використовувати суміш замість зубної пасти;
  • розжувати активоване вугілля, рівномірно розподіляючи засіб по поверхні зубів, а потім сплюнути — а потім-прополоскати рот теплою водою;
  • порошок ентеросорбенту змішують із зубною пастою, використовують для щоденної гігієни 1-2 рази на тиждень;
  • порошок можна поєднувати з содою, яка також надає відбілюючу дію, ефективно видаляє мікробний наліт.

Ще одним із способів є використання для відбілювання зубів перекису водню. Ось тільки в цьому випадку важливо знати, що відбілити зуби перекисом водню можна тільки при повній впевненості у здоров'ї зубів і порожнини рота.

Отже, потрібно розвести перекис водню 3%, куплену в аптеці, з чистою кип'яченою водою в пропорції 1:1 і після чищення зубів Полоскати отриманою рідиною ротову порожнину від 1 до 3 хвилин. Повторювати процедуру рекомендовано не більше 7 днів з перервою між процедурами в 2-2,5 тижні. Також дуже важливо використовувати після подібного полоскання ремінералізуючий гель.

Інші рецепти можна подивитися у відео:

02:12 сухе молоко і зубна паста;

02:53 сода і лимонний сік;

Раніше Hyser писав про те, що встановлено запах, який люди відчувають за рік до своєї смерті.

Також Hyser повідомляв, що стало відомо, на які хвороби вказує той чи інший колір губ.

Нагадаємо, що названі продукти, що підсилюють потовиділення в спеку.