Помилка китайців в представлені росіян насмішила весь світ.

Справа в тому, що китайці понівечили російські прізвища на Олімпіаді. Зокрема, мова йде про делегацію російських лижників, які приїхали на Олімпійські ігри в Пекін. Саме вони стали жертвами правопису, пише "Сьогодні".


Відповідним фото поділилася російська лижниця Юлія Ступак у своєму Instagram, в якому показала фото зустрічі їх делегації в аеропорту. Як і годиться, китайці зустрічали росіян з іменними табличками, але неправильно написали імена і прізвища спортсменів, що стало приводом для сміху.

Таким чином, вийшло що Наталя Непряєва - це NEPRYAEV ATALIA, Івана Якимушкіна назвали YAKIMUS IVAN, а ось Ступак відбулася лише неправильною кінцівкою прізвища – STUPAKIA, але залишилася без імені, А ось Сергію Устюгову пощастило найменше - його обізвали USTIUGOR GEI.


Також варто виділити знаменитий мем-гасло "Роісся вперде", який з'явився в результаті невдалої партії спортивного інвентарю з Китаю. Хоча в цьому твердженні не все правда, оскільки першоджерелом є пряжка для ременя з понівеченим написом "Роісся вперед", а потім вже люди просто вдалися до допомоги фотошопу.

Зараз це гасло використовується в якості глузування над діями російської влади.

Зрозуміло, китайці не спеціально допустили всі ці помилки, але вони безумовно запам'ятаються багатьма надовго.

Раніше "Hyser" писав про те, що мережу розсмішили змагання, в яких фотограф добіг до фінішу швидше спортсменів.

Також наш портал повідомляв, що у Росії порвався величезний надувний космонавт.

Нагадуємо, що російська балерина Анастасія Волочкова стала посміховиськом на шоу.