Громадянам України повідомили тривожні новини про те, що під Львовом сталася чергова дорожньо-транспортна пригода. Є відомості про те, що переповнений людьми автобус перекинувся на дорозі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Сьогодні»

Потрібно повідомити про те, що автобус потрапив у пригоду неподалік Львова. Через цей інцидент до лікарні потрапило 14 осіб.

Ця моторошна аварія трапилася о другій годині ночі в неділю, 30 січня. Уточнюється, що вона сталася поблизу села Хватів Львівської області.

ДСНС України повідомляє, що переповнений людьми автобус з'їхав у кювет, через що він перекинувся на автодорозі М-06 "Київ-Чоп".

Важливо помітити, що автобус з людьми прямував рейсом "Харків-Слупськ (Польща)".

В результаті цієї непередбаченої події постраждало 14 осіб. Люди отримали травми різного ступеня і були відправлені в лікарню.

Крім цього, є відомості про ще одну ДТП на території України. Зазначається, що біля села Брусилів Чернігівської області маршрутне таксі з пасажирами зіткнулося з вантажівкою на дорозі Н – 27 Чернігів-Грем'яч.

ДТП
ДТП

Ця аварія виявилася досить серйозною, так як удар від зіткнення був дуже сильним. На превеликий жаль, через цю аварію прямо на місці загинуло 10 осіб. Інших постраждалих людей від зіткнення відправили до лікарні. З часом виявилося, що всього загинуло 13 осіб через жахливу аварію.

Крім цього, є інформація, що водієві вантажівки висунули підозри, а точну причину смертельної аварії поки з'ясовують.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що водій переповненого автобуса заснув за кермом.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", під Харковом трапилася жахлива аварія двох легкових автомобілів.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі попередили про те, що у порушників відбирають автомобілі.