Користувачів зацікавила одна цікава вакансія на просторах інтернету.

Так, у Києві шукають людину на одну вельми дивну роботу, в обов'язки якої входитиме сміятися над жартами керівника. Тобто працівник повинен бути готовий сміятися над жартами начальника в робочих чатах або на нарадах. Відповідна вакансія з'явилася на платформі Work.ua, пише "Апостроф".

українці регочуть над незвичайною вакансією на порталі працевлаштування, фото: Лактен

Навіть у відгук на вакансію просять надіслати не стандартне резюме, а запис свого сміху. В оголошенні сказано, що керівник компанії дуже болісно переживає відсутність реакції в чатах на його жарти. Тому розшукується людина, яка буде підтримувати настрій керівника і його віру в іскрометний талант.

Таким чином, в обов'язки майбутнього співробітника компанії буде входити:


У компанії людина, що займає цю посаду, буде називатись "менеджер з інновацій". Віддадуть перевагу людині з досвідом участі в КВК або стендап-шоу. У разі, якщо фірма знайде підходящого "фахівця" - з ним підпишуть угоду про нерозголошення з великими штрафними санкціями.


Цікаво, що в компанії не уточнили, скільки готові запропонувати майбутньому працівнику за таку цікаву роботу, яка, можна сказати, не вимагає особливих зусиль. Все що потрібно, це гарне почуття гумору і мати знання про ринок криповалют, щоб в будь-який момент мати змогу підтримати розмову на цю тему з начальством.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, скільки українців втратять роботу в 2022 році.

Також наш портал повідомляв, що популярна співачка Маша Распутіна влаштувала на роботу скандальну дочку.

Нагадуємо, що в Україні зникають вакансії популярної спеціальності без освіти.