З'явилася інформація щодо того, що Росія почала накопичувати запаси донорської крові у військах на кордоні з Україною.

Відповідною інформацією з цього приводу поділилися три американських чиновника, які не захотіли афішувати свої імена. За їх словами, накопичення запасів крові зараз спостерігається в госпіталях військ поблизу кордонів, що може говорити про те, що дійсно можливе "вторгнення" Росії на Україну. Про це повідомляє Telegram-канал "Reuters".


Уточнюється, що ці запаси, нібито, медики будуть використовувати для лікування поранених. Про те, що йде транспортування запасів крові по Росії в останні кілька тижнів, вдалося з'ясувати американській розвідці.

При цьому Міністерство оборони РФ нічого не відповіло на письмовий запит міжнародних журналістів щодо цієї інформації. Крім того, мовчать прес-секретар Білого дому, і представники Пентагону, які не поспішають підтвердити або спростувати твердження анонімних чиновників.

З'явилося ще одне підтвердження можливого вторгнення РФ, фото: РБК-Україна

Правда співробітник прес-служби Білого дому відмовився коментувати цю інформацію під приводом того, що США і так неодноразово попереджали про готовність збройних сил Росії.

До слова, у разі нападу Києва на Донецьку і Луганську народні республіки, Росія знищить ЗСУ і нацбатальйони всього за 30 хвилин. Таку впевненість висловив лідер ЛДПР Володимир Жириновський, але українські військові з ним не згодні.

Раніше "Hyser" писав про те, що у США назвали терміни вторгнення Росії на українські землі.

Також наш портал повідомляв, що Росія перекидає на білоруські аеродроми свої винищувачі.

Нагадуємо, що було названо головне бомбосховище Києва на випадок нападу Росії.