Під Харковом сталася страшна аварія за участю двох ВАЗів.

Уточнюється, що сталася лобова аварія 29 січня. В результаті сильного зіткнення одного з водіїв затиснуло в авто. Про це повідомляє Telegram-канал "Truexanews".

легковики зіткнулися лоб в лоб

Зіткнення сталося на дорозі Дергачі – Козача Лопань, поблизу населеного пункту Лещенки. На місце ДТП одразу ж виїхали медики та рятувальники, адже одного з водіїв діставали з понівеченого автомобіля за допомогою спецтехніки.

Зокрема, мова йде про 38-річного водія "копійки", який виявився затиснутий пошкодженими конструкціями авто. Рятувальники застосували спеціальний гідравлічний інструмент, за допомогою якого розрізали корпус легковика і дістали травмованого водія. Далі він вже потрапив до рук медиків, які відвезли його до лікарні.


На даний момент немає ніякої інформації, що стало причиною аварій і хто її винуватець. Ці деталі ДТП будуть встановлювати правоохоронні органи.


До слова, останнім часом аварії почастішали через погодні умови, що погіршилися в країні. Були сильні снігопади, які супроводжували морози, внаслідок чого на дорогах місцями утворилася ожеледиця.

У зв'язку з цим, рятувальники неодноразово попереджали водіїв про небезпеку і просили пам'ятати про правила дорожнього руху, а найголовніше дотримуватися їх, щоб уникнути аварій.

Раніше "Hyser" писав про те, що переможниця "Холостяка-10" потрапила в страшну ДТП, про що розповіла сама в соцмережах.

Також наш портал повідомляв, що у страшній ДТП загинула молода дружина відомого українського футболіста.

Нагадуємо, що в Одесі автобус з пасажирами влетів у салон. Є відео з місця події.