На тлі високої концентрації російський військ біля українських кордонів, з'явилася інформація про проведення активної перевірки в Києві бомбосховищ. Так, У КМДА відзвітували, що влада на постійній основі контролює, щоб балансоутримувачі забезпечували порядок на цих об'єктах. При цьому громадськість зацікавилася бомбосховищем на вулиці Великій Васильківській, 58 І ось чому.

Так, стало відомо, що на одній з вулиць столиці, в будівлі, де повинно знаходитися бомбосховище, випадково був виявлений стрип-клуб. Про це пише Телеграф.

У місце, де дами танцюють в еротичному стилі, пускають відвідувачів платно. Якщо вірити журналістам, які особисто інспектували це бомбосховище, то за вхід зараз потрібно заплатити 400 гривень.

Разом з тим, охоронець закладу сказав журналістам, що у разі надзвичайної ситуації у бомбосховищі всіх бажаючих пустять безкоштовно і комфортно розмістять їх на своїх шкіряних диванах.

При цьому Показати віп-ложі правоохоронець відмовився, проте як виглядає стриптиз-клуб в укритті можна спокійно подивитися в Google maps.

бомбосховище на вулиці Великій Васильківській, 58 у Києві.

бомбосховище на вулиці Великій Васильківській, 58 у Києві.

Цікаво, що жителі Києва, які проживають на вулиці Великій Васильківській з ентузіазмом сприйняли новину про таке незвичайне укриття по сусідству. Одним з них виявився історик Андрій Плахонін, який написав, що тепер не здивується, якщо зовсім скоро на вулицях Києва можна буде помітити громадян з плакатами типу: "Путін, немає сил більше терпіти, швидше нападай!". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook Facebook.

У коментарях під його публікацією інші користувачі долучаються до насмішок, зазначивши, що "пентхаус в підвалі – вже заявка на успіх ".

Зазначимо, що кілька днів тому директор департаменту муніципальної безпеки Києва Роман Ткачук озвучив кількість споруд, де в разі небезпеки люди зможуть знайти притулок.

Як виявилося, в столиці України є 514 притулків і 4 415 споруд подвійного призначення і простих укриттів.

У списку останніх:

  • 3687 цокольних і підвальних приміщень;
  • 409 підземних паркінгів;
  • 272 підземних переходи;
  • 47 підземних приміщень метрополітену.

До речі, не так давно експеримент з пошуком бомбосховищ у Києві провела журналіст ВВС Сара Рейнсфорд. Вона пройшлася за трьома адресами, вказаними на карті, і зазначила, що тільки в метро люди зможуть без проблем сховатися від небезпеки.

Раніше Hyser писав, що