Престижне місце, елітне, не для всіх-саме так сьогодні характеризують Буковель звичайні українці. І правда, тут можна підрізати на схилі Віталія Козловського, або Ольгу Сумську, або Президента України, якщо Охорона програє. При цьому щоб не залишитися голодним, в кишені потрібно мати як мінімум дві середні зарплати по країні і ось чому.

4 січня 2022 року українці дізналися, що Президент України Володимир Зеленський вирушив на короткий відпочинок у Буковель в Івано-Франківській області. Його там тут же зняли в компанії глави ОПУ Андрія Єрмака і голови Комітету з питань розвідки Руслана Демченко.

Колоритним фото поділився у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Ось тільки не компанія Зеленського викликала інтерес українців, а то, за чий рахунок був весь цей бенкет, так як ціни в закладі Filvarok невиправдано високі.

І правда, відкривши меню ресторану, кожен побачить відтворення традицій і рецептур, яким більше сотні років. Ось тільки високі ціни перебивають апетит гостям.

Так, за борщ український з пампушками відвідувачі платять 260 гривень, вареники з картоплею і шкварками обходяться 260 гривень, бограч Закарпатський 300 гривень, а банош з бринзою і шкварками – 350 гривень.

До речі, настільки високі ціни не припускають додаткових "булочок". Так, за 50 грамів кетчупу або гірчиці потрібно доплатити 50 гривень, а 65 грн коштує 200 г хліба.

Зазначимо, що Президент України Володимир Зеленський в Карпатах оселився в готелі, що належить олігарху Ігорю Коломойському.

Нагадаємо, що блогер привітав президента України і вказав на проблеми в країні.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, що вони можуть отримати 500 гривень за бустерну вакцину.

Також портал "Hyser" писав, що Олена Зеленська публічно привітала свого чоловіка з днем народження.