У мережі з'явилися подробиці аварії військового вертольота, яке сталося в Росії

Аварії за участю повітряного транспорту — одних з найнебезпечніших. У Росії в Ульяновській області нещодавно сталася саме така аварія: військовий вертоліт Мі-8 зазнав аварії. Про це повідомляє iнформаційний портал "УНІАН".

Повідомляється, що вертоліт був знайдений рятувальниками неподалік від селища Дубки. Пізніше в засобах масової інформація про те, що причиною інциденту стало те, що вертоліт здійснив жорстку посадку на недостатньо товстий лід річки в чотирьох кілометрах від дубків.

Спочатку в повідомленнях Telegram-каналів говорилося про те, що точна кількість людей на борту вертольота невідома, і на місці події очевидці спостерігали трьох осіб, один з яких знаходився в несвідомому стані, ще двоє були поранені.

Пізніше з'явилася інформація, що один з постраждалих загинув. Постраждалим в аварії надав допомогу рибалка, який знаходився неподалік від місця аварії. У цей момент рятувальники добиралися до місця падіння вертольота на снігоходах.

Ще трохи пізніше в мережі спливла інформація про те, що загиблим виявився 27-річний бортовий інженер Влад Шевцов. Також було визначено, що до надзвичайної події вертоліт летів на висоті 200 метрів і потрапив у туман. Крім того, стало відомо, що на борту вертольота знаходилося чотири людини.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Києві таксист напав на пасажира.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилися нові деталі аварії"Титаніка".

Також "Hyser" писав, що під Києвом фура врізалася в легковик.