У мережі з'явилася інформація про те, що США направило в Україну велику партію військової допомоги

Протягом усього часу конфлікту між Україною та Російська Федерація Сполучені Штати Америки надають нашій країні військову допомогу. Нещодавно в Міністерстві оборони України заявили про те, що США передасть нову партію військової допомоги в нашу країну. Про це повідомляє iнформаційний портал "РБК-Україна".

В даному випадку мова йде про те, що Вашингтон передає Україні цілих 45 літако-рейсів військової підтримки. В даний момент Америка встигла переслати вже чотири таких літаків

У Міністерстві оборони заявили про те, що додаткова матеріально-технічна допомога від Штатів на суму в 200 мільйонів доларів розбита на 45 літако-рейсів.

В українському уряді також уточнюють, що в надану американцями допомогу входять засоби оборони, боєприпаси, засоби контрбатарейної боротьби, протитанкове озброєння і так далі.

У відомстві також повідомляли, що уряди Балтійських держав, а саме Литви, Естонії та Латвії, а також Уряд Республіки Польща прийняли рішення про те, щоб надати Україні матеріально-технічну допомогу в поточному році.

Можливо в майбутньому допомога також буде отримана від інших європейських держав, таких як федеративна республіка Німеччина, Албанія, Чеська Республіка та Королівства Нідерланди. Уряди цих держав розглядають можливість військової підтримки України.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що КрАЗ показав нову партію авто для військових.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у США розповіли, коли РФ збирається напасти на Україну.

Також "Hyser" писав, що Кличко назвав головне бомбосховище столиці на випадок нападу.