За статистикою, щороку з життя добровільно йдуть майже півмільйона землян. Як правило це люди, доведені до відчаю фінансовими проблемами або ті, хто не може змиритися з якимось душевним потрясінням. Про те, що таке може статися з відомим боксером вказувало те, що ще на початку січня він писав на своїй сторінці в соцмережах, що його "підшвирнули близькі друзі на довірі", але ніхто на це не звернув увагу.

Стало відомо, що у віці 48 років помер титулований український боксер Володимир Вірчіс, який всі свої нагороди завоював у суперважкій ваговій категорії. Останній раз українського боксера, якого на рингу називали "мисливцем", бачили в четвер, 27 січня.

Трагічну новину повідомили на сторінці " Український бокс. Перезавантаження " в Facebook. Так, 27 січня в співтоваристві з'явився пост про те, що Вірчіс вийшов з дому, але так і не повернувся. А вже сьогодні, 28 січня з'явилася інформація про смерть суперважкоатлета.

При цьому в коментарях, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, пишуть, що мова може йти про самогубство колишнього чемпіона Європи з боксу в надважкій вазі.

Як стверджують його знайомі і друзі, останнім часом чоловік перебував у депресії і мав проблеми з бізнесом.

Про відомого боксера відомо, що він уродженець Каховки, що в Херсонській області. Чоловік довгий час підтримував спілкування з багатьма відомими українськими спортсменами, наприклад, гімнасткою Лілією Подкопаєвою і плавчихою яною Клочковою.

Що стосується професійної кар'єри, то на рингу гігант Володимир Вірчіс (зріст – 197 см, Вага – 112 кг) виступав у 1999-2009 роках. У 28 боях здобув 26 перемог, у тому числі 21 – нокаутом. Був інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF (2003-2004), інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (2005-2006) і чемпіоном Європи EBU.

Цікаво, що Вірчіс міг би битися за пояс чемпіона світу за версією WBC, який належав Віталію Кличку, однак цьому завадила поразка за очками кубинцю Хуану Карлосу Гомесу в 2008 році.

Відзначимо той факт, що Вірчіса пов'язували давні стосунки з Владиславом Мангером, який зараз проходить в якості підозрюваного у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Більш того, відомий екс-боксер підтримував Мангера і хотів навіть бути його поручителем у справі Гандзюк. Він з самого початку вважав звинувачення проти Мангера необґрунтованим і називав справу політичною.

А ось 27 січня між "друзями" відбулася жорстка розмова щодо грошей. На кадрах з трансляції видно, що Вірчіс сів біля скляного загородження для обвинуваченого. Боксер зокрема, зажадав ув'язненого повернути борги, на що Мангер попросив "не влаштовувати сцен".

Раніше Hyser писав про те, що не стало відомого італійського модельєра.

Також Hyser повідомляв, що у Росії використовуватимуть прах померлих для салютів.

Нагадаємо, що у Пугачової траур-вся сім'я сумує.